We maken gebruik van de diensten van Kerktijd.nl als reserveringssysteem.

Dit gaat niet uit van een vol=vol reserveringssysteem, maar werkt op basis van (eenmalige) aanmelding en daarna uitnodigingen voor de kerkdiensten.

Op de via deze link kunt u lezen hoe het werkt en hoe u zich kan aanmelden om uitgenodigd te worden voor de kerkdiensten.

Mocht u vragen hebben, kunt u mailen naar aanmelden@hervormdvreeswijk.nl of door te bellen naar 030-245 1991. Als u niet over internet beschikt, dan blijft het mogelijk om u via  bovenstaand telefoonnummer aan te melden zodat u telefonisch een uitnodiging ontvangt.

Het is niet meer mogelijk om bij de kerk aan te melden.

Mocht u voor de kerkdienst uitgenodigd zijn, is het advies om bij het binnenkomen en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen.
Op uw zitplaats is het niet nodig een mondkapje te dragen.

Corona en het gebruik van kerkruimten.

Voor het gebruik van kerkruimten gelden de volgende regels , te lezen in onderstaande PDF documenten.

Gebruiksplan Dorpskerk

Gebruiksplan Voorhof