Collectebonnen

De kerkrentmeesters en de diakenen hebben besloten om de waarden van de collectebonnen per 1 september te wijzigen. De reden voor deze wijziging is dat de huidige waarden reeds meer dan 10 jaar meegaan en de inflatie in de samenleving intussen niet heeft stil gestaan. De waarden op de bonnen zijn dus verouderd en als kerk passen wij daarom de waarden van de bonnen eens in de zoveel jaar aan. Vanaf 1 september worden de bonnen met de waarden van 40 cent, 80 cent en 120 cent niet meer verkocht. Vanaf dat moment worden de volgende nieuwe collectebonnen verkocht: witte bonnen, waarde per bon € 0,50 (per vel van 20 stuks € 10,00), gele bonnen, waarde per bon € 1,00 (per vel van 20 stuks € 20,00) en rode bonnen, waarde per bon € 1,50 (per vel van 20 stuks € 30,00). De tot nu toe aan u verkochte bonnen met de oude waarden kunt u gewoon blijven gebruiken voor de collecten. Deze bonnen verliezen hun waarde niet.
Collectebonnen zijn verkrijgbaar via de webwinkel van de kerk, of bij Jannie en André Damstra, Irenestraat 3, telefoon 030 – 6060 563. U kunt de bonnen bij ons afhalen. Wel graag even een telefoontje vooraf.