Kerstpotten/collecte kerstnachtdienst

Zoals ieder jaar staan deze weken de Kerstpotten bij de uitgang van de kerkgebouwen. In de decembermaand wordt gecollecteerd voor de actie “GEEF LICHT AAN VLUCHTELINGENKINDEREN IN GRIEKENLAND”. De opbrengst van de kerstpotten en de collecte tijdens de Kerstnachtdienst is voor dit project van Kerk in Actie. Om dit project alle aandacht te geven worden de zendingsbuizen dan even niet geplaatst. Die krijgen DV in 2022 weer alle aandacht.

Kerst 2021: Geef licht
Een gammele tent, extreme kou of juist de ondraaglijke hitte. Onveiligheid, gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen of sanitaire voorzieningen. Maar misschien wel het ergste van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange, onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. Wij gunnen hen een beter leven! Daarom komen we in actie. Doe mee! Geef licht aan vluchtelingenkinderen in Griekenland. Helpt u mee?

Meer informatie? Klik hier!