Update corona maatregelen

Als kerkenraad hebben wij betreft de corona maatregelen meestal het advies van de PKN gevolgd. Vorige week heeft de PKN een nieuw advies uitgebracht met enkele versoepelingen. Naar aanleiding daarvan is het vanaf zondag 7 maart weer mogelijk om de kerkdiensten te bezoeken tot maximaal 30 personen. U kunt hiervoor uitgenodigd worden via kerktijd.nl.

Op de website staat een document waarin uitgelegd wordt hoe u zich hiervoor aan kunt melden, als u dat nog niet eerder gedaan heeft. Tevens zullen we met inachtneming van de adviezen weer voorzang toepassen in de kerkdiensten indien dit praktisch haalbaar blijkt.

Komende periode zullen we kijken of er ook op andere vlakken meer mogelijk wordt. We zijn dankbaar dat er langzaam meer kan en hopen dat deze weg zich voort zal zetten. Als u liever de diensten online blijft volgen, hebben we daar begrip voor. We hopen dat we ons met elkaar verbonden blijven voelen. We wensen elkaar Gods zegen toe. Namens de kerkenraad.