Vanuit de communicatiecommissie

Wat staat er in het nieuwste weekbericht?
Ook benieuwd naar het laatste nieuws? Wat zou het prettig zijn om voor zondag het weekbericht al te kunnen lezen.  Maar hoe?  Vanaf 1 december starten we met een proef met het verzenden van het weekbericht via de mail. Via HGVnoreply@gmail.com  wordt iedere vrijdag het weekbericht aan alle kerkleden gestuurd die bekend zijn in de ledenadministratie van onze kerk.  Wilt u het weekbericht op een ander mailadres ontvangen of uzelf afmelden dan is een berichtje aan de webmasters (webmaster@hervormdvreeswijk.nl) voldoende. Ook de liturgie zal tevens meegestuurd worden.

Met elkaar papier en tijd besparen
Willen we niet allemaal verstandig omgaan met het milieu? Ook binnen onze gemeente kunnen we een kleine bijdrage leveren door te besparen op papier. Dit kan o.a. door het weekbericht en liederenbladen op een tablet/telefoon te downloaden en b.v. tijdens de eredienst daarvan af te lezen.  Dit kan via onze website hervormdvreeswijk.nl. Voor het weekbericht is wel een inlogcode/account nodig. Nog geen account? Neem dan contact op met de webmasters (Bert Berger of Hielke van Oostrum) webmaster@hervormdvreeswijk.nl, zij helpen eenieder graag verder!

Wat levert het op: Minder weekberichten en liturgieën die gekopieerd moeten worden waardoor er minder papier nodig is en de kopieerploeg minder tijd kwijt is. Ook hoeven minder weekberichten rondgebracht worden omdat alle leden die een e-mailadres (en dat willen) iedere week al via de mail het weekbericht en liturgie ontvangen.  Voor gemeenteleden zonder internet die nu het weekbericht door de brievenbus ontvangen verandert er niets.