Verhuur van De Voorhof

Vanaf 1 januari 2024 is er een nieuwe huurder in De Voorhof bij gekomen.

Het gaat om de Macedonische Orthodoxe Kerk. Deze gemeente heeft tot voor kort een kerk in de stad Utrecht gebruikt voor hun kerkdiensten, maar was op zoek naar een andere ruimte om hun kerkdiensten in te houden.

Het is een gemeente waarvan de leden uit meerdere delen van het land komen. De Macedonische kerk behoort tot de Orthodoxe kerken die in Oost-Europa en Rusland hun oorsprong hebben.

Vanaf deze maand maken zij ongeveer 2x per maand gebruik van de Voorhof in de ochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. Het rooster van hun kerkdiensten is zodanig opgesteld dat er geen diensten samenvallen met onze kerkdiensten en de bijeenkomsten van CCN.
In die enkele keer dat er wel overlap is, zal de Macedonische Kerk op een ander tijdstip van De Voorhof gebruikmaken (bv. in de namiddag).

Wij zijn blij dat wij na het vertrek van de Ankergemeente een andere huurder hebben kunnen vinden waardoor het ontstane gat in de inkomsten weer een beetje verkleind is.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de kerkrentmeesters.