De Brunch


Ontbijten in een kerkzaal? Dat is dus niet zomaar!
Klopt. Het is een brunch voor mensen die bijvoorbeeld op zoek zijn naar zingeving. Wat gebeurt er met me? Waar ga ik heen? Een brunch bijvoorbeeld voor iemand die zich eenzaam voelt, of voor als je gewoon behoefte hebt aan een gesprekje, of aan wat troost. Zoiets heeft iedereen op z'n tijd wel eens nodig.
We geloven dat Jezus daarvoor belangrijk is. Met kerst kwam Hij als kind naar ons toe, ook naar jou. Zijn woorden willen we graag met jullie delen, en ook wat Hij gedaan heeft. Hij accepteert iedereen, hoe je er ook uitziet, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt, en wat je ook deed. Maakt niet uit.

De mensen die deze brunch organiseren, zoeken zelf ook! Op veel vragen hebben wij ook geen antwoord. En vaak hebben wij ook behoefte aan troost, aan iemand die je gewoon eens even aankijkt. Wij zijn mensen uit de Dorpskerk van Nieuwegein-Zuid en uit De Voorhof.
Gewone, moderne stadsmensen, zoals u er waarschijnlijk ook een bent. Er zijn onder ons ook best veel schippers, dus we komen overal, zeg maar.

We denken dat het goed is om Jezus als voorbeeld te nemen voor je leven. En niet alleen als voorbeeld, maar we geloven ook dat Hij leeft en ons opzoekt. We nemen de Bijbel serieus en zoeken naar antwoorden op vragen in ons leven.

Als je bij ons komt brunchen, zorgen wij voor eten en drinken. En hoe meer mensen er zijn, des te beter!
Tijdens het eten vertelt iemand kort iets over Jezus en we zingen enkele liederen die lekker in het gehoor liggen.

Er is plaats voor je fiets of je auto. U kunt ook met de tram komen. In dat geval stap je uit bij de halte Wiersdijk.
Dan loop je door de tunnel in de richting van de Mauritsschool. Een eindje verderop zie je de Wiersdijk waar De Voorhof staat. Je kunt het bijna niet missen!
We beginnen rond half elf.  En we besluiten de brunch tussen twaalf en half een.

De mensen die dit organiseren vinden het leuk als u ook komt. We verwachten mensen van allerlei soort, jong, oud, kinderen, gezinnen, we verwelkomen echt iedereen.
Het maakt niet uit wie je bent, of hoe je er uitziet, iedereen is immers welkom bij God! Juist daarom willen wij graag met u eten en drinken en, als u wilt, even doorpraten. Vrijblijvend.

U bent van harte welkom. Kom gerust! 
terug