Dorpskerk Open

We kijken met dankbaarheid terug op de afgelopen periode dat we als gemeente een open Dorpskerk hadden.
De bezoekers aantallen varieerden van een enkeling tot ca. 10 personen verdeeld over een zaterdagmiddag. We hadden soms een gesprekje over geloof of over kerkzijn in deze tijd, maar meestal was men gewoon nieuwsgierig naar hoe de binnenkant van onze kerk er uitzag.

De komende zomerperiode willen we de Dorpskerk alleen op de zaterdagmiddag open houden en dus niet meer op de woensdagmiddag.

We hopen u te zien als gemeentelid, maar we zien ook uit naar buurtbewoners of passanten die benieuwd zijn naar de binnenkant van dit mooie monumentale pand. Om even een praatje te komen maken, of voor een moment van rust en bezinning. Het is mooi om als kerk je deuren te openen en iedereen te verwelkomen die even komt kijken. De kerk is open van 14.00 tot 16.00 uur.