Kringwerk


(Wijk)bijbelkringen

Er zijn vier bijbelkringen die zijn gekoppeld aan één of meerdere wijken waarin de gemeente is ingedeeld, maar ze staan ook zeker open voor mensen die niet in Nieuwegein wonen. De kringen zijn er voor persoonlijke Bijbelstudie met het oog op je geloofsleven van elke dag, om elkaar beter te leren kennen en er zo ook voor elkaar te kunnen zijn. De kringen komen maandelijks bijeen in een huiskamer op een avond in die week die door de deelnemers zelf in overleg is vastgesteld, in totaal 8 keer in een seizoen.
Iedereen is van harte welkom om een keer te komen kijken!
Voor meer informatie over o.a. de inhoud en de locaties kun je contact opnemen met Metha Spek en Klazien Bax

Groeikring

Elke 2 weken komen we bij elkaar rond een open Bijbel. We willen een open kring zijn, voor jong en oud, man en vrouw en er is altijd plaats voor nieuwe mensen. Kern van de kring is dat we een gemeenschap in het klein vormen die met en van elkaar leert. Het gebed neemt een centrale plaats in en daar besteden we ook ruim tijd aan. Met elkaar bepalen we welk thema, boek of onderwerp we gaan bespreken. Wil je aansluiten of eerst eens een avond meedraaien, laat het weten en voel je welkom. Voor informatie kun je contact opnemen met Willem Bas Oudenaarden 

Koffieochtend voor vrouwen

Op een donderdagmorgen 1x per maand (ongeveer) komen we als groepje vrouwen bij elkaar. Dit groepje bestaat momenteel uit ongeveer 13 vrouwen, waarvan een enkele een nog niet schoolgaand kind bij zich heeft.
We praten met elkaar over wat ons bezig houdt en hebben iedere keer ook een thema, naar aanleiding waarvan we met elkaar van gedachten wisselen. Ook bidden en zingen we samen. Het is gezellig en opbouwend om dit met elkaar te doen.
Lijkt het je ook leuk om met ons mee te doen, kom gerust eens kijken en de sfeer proeven.
Voor meer informatie, stuur een e-mail naar Anja van Dis.  

Kring geloofsopvoeding

Gemiddeld 3 avonden in het seizoen komen groepen ouders samen om thema's te bespreken die spelen in gezinnen. We proberen elkaar te helpen groeien in het geloof en in het geloof van onze kinderen. Verschillende thema's komen aan de orde. Voorbeelden hiervan zijn o.a. bijbel lezen in het gezin, moeilijke vragen en karakter van je kind. Vooraf bespreken we vaak met elkaar hoe het gaat in de gezinnen. Ook bidden we voor onze gezinnen en de gezinnen in de gemeente. We wisselen tips uit over bijvoorbeeld leuke uitjes. Er is een groep ouders met kinderen tussen 4 en 7 jaar en een groep van 8-12 jaar. De avonden zijn van 20.00- 22.00 uur. Er is ruimte voor uitbreiding. Mocht je bij een groepje aan willen sluiten, neem dan contact op met Annelies Vliek.  


 
terug